Меню сайту

Розділи новин
Новини [3]
Новини сайту, світу і т.д.
Ігри [2]
Ігри
Музика [3]
MP3
Фільми [3]
Кіно і мультики
Софт [13]
Корисні програми
Скрипти [0]
Скрипти для вашого сайту
Картинки [4]
Анімації, аватари...
Мобілка [3]
Все для вашої мобілки

Календар новин
«  Березень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Форма входу

Пошук

Друзі сайту

BestMasterиZация

Наше опитування
Що б ви хотіли бачити на сайті?
Всього відповідей: 47


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вітаю Вас, Гість · RSS 12.05.2024, 00:05

Головна » 2008 » Березень » 25 » Все для vkontakte.ru

Все для vkontakte.ru
18:39


15 програм, які стануть в нагоді і значно полегшать життя всім користувачам соціальної мережі vkontakte.ru!

1. ICEIM (In Contact Extended Instant Messenger) - програма-клієнт для зручного спілкування на всьому відомому порталі Vkontakte.ru. Основні можливості: відправка/прийом повідомлень друзям вконтакте, проглядання инфо друга, підтримка аватаров друзів, візуальні сповіщення про нові події (друзі, фото, групи, зустрічі, відео), історія повідомлень, звукові сповіщення, безліч скинов (можна набудувати зовнішній вигляд на ваш смак), статус на сайті, трансляція назви треків Winamp в статус на сайті, групи в Контакт-лісте.
2. VKClient - не хочете розлучатися з Вконтактом ні на хвилину? Java-приложение VKClient для мобільних телефонів дозволяє залишатися вконтакте навіть коли у Вас немає можливості знаходитися в інтернеті через персональний комп'ютер.
3. VKTray - програмка tray висить в трее у вигляді значка, періодично перевіряє наявність нових повідомлень на сайті vkontakte.ru і інформує про нові повідомлення миготливою іконою. При клацанні на ікону в браузере відкривається сторінка повідомлень, щоб закрити програму клацніть по значку в трее правою кнопкою миші і виберіть “Вихід”.
4. VKMusic - гойдалка і поискових треків з величезної бази mp3 файлів залитих користувачами vkontakte.ru. VKMusic дозволяє автоматизувати пошук потрібних вам аудизаписей і скачування їх на ваш комп'ютер, вибір музики оргомен. Авторизації не вимагається.
5. VKPaint - малювалка картинок вконтакте.ру, допоможе вам додати потрібний елемент до вашого граффіті або повністю перенести понравившую вам картинку на стіну ваших друзів. Підтримує 2 режими роботи, "перемальовування" картинки і завантаження безпосередньо. У відмінності від сайтів картинок, що надають завантаження, вам не доводиться засвічувати доступ до своєї учетке 3-им особам.
6. VKPicture має інтуїтивно зрозумілий інтерфейс і дуже проста у використанні. Для програм такого рівня це вирішальний чинник, адже при щонайменшій незручності утиліта не виявляється вживаною. Все, що потрібно зробити, щоб завантажити другу картинку - запустити програму, вибрати власне друга і картинку (останнє здійснюється стандартним діалоговим вікном Windows). Не забудьте після цього на самому сайті натискувати на кнопку "Опублікувати на стіні".
7. VKMusicScript - цей скрипт допоможе Вам зберегти аудіофайли, залиті користувачами Вконтакте.ру до себе на комп'ютер. Скрипт додає біля кнопок прослухування музики посилання для скачування і посилання для швидкого пошуку слів пісні. Опис використання скрипта додається.
8. VKVideoScript - цей скрипт допоможе Вам зберегти відеофайли, залиті користувачами Вконтакте.ру до себе на комп'ютер. Скрипт додає біля відеороликів посилання для скачування. Опис використання скрипта додається.
9. VKVideoGrabber - виджет для браузера Opera, що дозволяють зберегти будь-які відеофайли викладені користувачами Вконтакте.ру.
10. VKStatus 1.0 - програма для управліннями статусами в контакті, дозволяє швидко перемикати на "гарячі" статуси (прописані заздалегідь), робити свій статус багаторядковим і висіти в трее.
11. VKToolBar 0.1 для Internet Explorer - встановите офіційний тулбар для Internet Explorer і отримуйте миттєві повідомлення про нові повідомлення, події, групах і так далі не заходивши на сайт.
12. VKToolBar 0.5 для Firefox - встановите офіційний тулбар для Firefox і отримуйте миттєві повідомлення про нові повідомлення, події, групах і так далі не заходивши на сайт.
13. VKToolBar Widget 0.2 для Opera - встановите офіційний тулбар-виджет для Opera і отримуйте миттєві повідомлення про нові повідомлення, події, групах і так далі не заходивши на сайт.
14. VKSovety - збірка дуже корисних радих з Вконтакте.ру. Містить раді з проглядання "закритих" профілів користувачів, "закритих" фотографій і багато що інше.
15. VKGetter - програма будує карту друзів і виводить статистику: - кількість друзів і друзів друзів - найдоброзичливіші друзі - друзі, з якими більш всього загальні друзі, - не знайомі люди, з якими у вас більш всього загальні друзі, - найпопулярніші серед ваших друзів групи - найпопулярніші інтереси. Також, програма створює сторінку з посиланнями на домашні сторіночки друзів.


Розмір: 13,1 Мб

Завантажити: load





Категорія: Софт | Переглядів: 2220 | Додав: werter | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Конструктор сайтів - uCoz